Opgave Federatiewedstrijd

De opgave voor de federatie wedstrijden moet per het seizoen 2015 via de website van de KNKB. De kinderen zijn vanaf dit seizoen zelf verantwoordelijk voor het opgeven voor een wedstrijd. De vereniging doet dit niet meer! 

Geef_je_nu_op

Onderstaand stapsgewijs de opgave procedure;

 1. Ga naar de website van de KNKB of volg deze link (http://www.knkb.nl/pageid=13273/Wedstrijdagenda.html)
 2. Selecteer bij wedstrijd type je ‘Federatie‘.
 3. Selecteer bij ‘Federatie‘ de juiste federatie. In onze situatie ‘Mid Fryslân
 4. Selecteer de ‘Categorie‘ waarin jij kaatst en maak wanneer je dit wilt nog een paar andere selecties en klik op ‘Zoeken‘.
 5. Nadat je op ‘Zoeken‘ hebt geklikt krijg je een overzicht van de wedstrijden die aan jou selectiecriteria voldoen.
 6. Klik op de wedstrijd waarvoor je je wilt opgeven. Er opent vervolgens een nieuwe pagina met de details van de door jou gekozen wedstrijd. Controleer de gegevens zodat je je voor de juiste wedstrijd op geeft. Op deze pagina staat ook duidelijk aangegeven tot wanneer je je kan opgeven.
 7. Klik op de blauwe knop ‘Aanmelden‘.  Wanneer de knop ‘Aanmelden’ niet blauw maar grijs is ben je te laat met opgeven! Ben je te laat neem dan direct contact op met de organiserende vereniging!
 8. Nadat je op de blauwe knop ‘Aanmelden‘. hebt geklikt opent er een pop up scherm en kun je je in 3 stappen opgeven;
  1. Vul je ‘Bondsnummer‘ en je ‘Geboortedatum‘ in en klik op ‘Volgende’. Het bondsnummer vind je op de kaatspas die je van de KNKB thuis gestuurd hebt gekregen. Je kan deze ook opvragen bij de voorzitter.
  2. Als je bondsnummer en geboortedatum overeenkomen en je hebt de juiste categorie gekozen dan kom je in het scherm waar je je opgave moet bevestigen. Je kan een emailadres invoeren. Op dit mailadres krijg je dan een bevestigingsmail van je aanmelding. Je kan het ook controleren door op de ‘Aanmeldlijst‘ te klikken.
  3. Volg de aanwijzingen op je scherm en bevestig’ je opgave.

LET OP! Digitaal opgeven kan al ver voor de sluitingsdatum. Je kan dus al heel vroeg in het seizoen voor meerdere wedstrijden opgeven. Zorg er voor dat je je tijdig opgeeft. Het systeem hanteert strikte tijden!!! Ben je te laat neem dan direct contact op met de organiserende vereniging!

 • Je kunt je opgeven tot dinsdag 18.59 uur.

Mochten de bovenstaande stappen niet duidelijk zijn bekijk dan hier de uitgebreide uitleg van de federatie Mid-Fryslân.