Uitslagen leden K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën – 2014

Onderstaand een overzicht van de uitslagen van wedstrijden die door KV Wêz-Wis Raerd/de Lege Geaën georganiseerd zijn.

Kaatskamp & Bekerpartij | 30 & 31 augustus 2014

Traditiegetrouw staat het weekend na de Raerder merke het kaatskamp en de bekerpartij op de agenda bij K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën. Twee evenementen waar niet alleen de jeugdleden naar uitkijken maar ook de senioren in Raerd.

Zaterdagmorgen 08.30 uur is het bestuur samen met een grote groep vrijwilligers begonnen met...Lees meer


Straatkaatsen 16+| 14 juni 2014

Verslag volgt spoedig…

Invalid Displayed Gallery

...Lees meer

Ledenpartij Jeugd & Senioren | 22 juni 2014

Met prachtig kaatsweer ( 1 kleine bui) konden we zondag 22 juni weer genieten van een mooie ledenpartij!
De jeugd is begonnen om 9 uur en waren om ongeveer 12 uur klaar. Dit zijn de uitslagen:

Welpen meisjes:
1e prijs: Sanne v Vilsteren en Sanne Sikkema
2e prijs: Nynke vd Velde...Lees meer


Meisje winnen de derde prijs op het NK!


 Raerd; Brechtje Jorritsma, Berber Ekema, Marije Jonker

Peins is met Leentsje Bootsma, Hiske en Marrit Zeinstra Nederlands kampioen meisje 14-16 jaar geworden. In de finale werd Berltsum met Esmée Ynema, Anke Zwart en Ilse Tuinenga met 5-2 en 6-4 verslagen.

Foto: Klaas Hylkema fotografie

Uitslagen van finale

2. Berltsum – 6. Peins...Lees meer


Federatiepartij Jeugd | 30 mei 2014

Op vrijdag 30 Mei was het tijd voor de jaarlijkse federatie partij op het kaatsveld in Raerd. Net zoals voorgaande jaren was er ook dit jaar de opkomst zeer groot. Een positieve ontwikkeling die we de komende jaren vast hopen te houden.

Nadat de laatste 2 speelsters waren bijgeloot konden de...Lees meer


Ledenpartij Jeugd & Senioren | 1 juni 2014

Op deze zondag 1 juni stond voor de 2e keer dit jaar een ledenpartij op het programma voor zowel jeugd als senioren. Sommige van deze jeugdleden stonden alweer voor de 2e keer dit hemelvaartsweekend op het zonovergoten sportveld, afgelopen vrijdag was hier namelijk de federatiepartij ook al.

De jeugd had er...Lees meer


KNKB Pupillen Jongens A + B DEL. | 18 mei 2014

Zondag 18 mei stond er een KNKB partij op de agenda, op het kaatsveld van KV Wes Wiz te Raerd. Dit betreffende de pupillen jongens A- klasse (poule) en B-klasse (door elkaar loten+herk.). Bij de jongens A –klasse (poule) werk er gestart om 11.00 uur. Onder optimale omstandigheden werd het...Lees meer


KNKB Meisjes DEL. | 11 mei 2014

Onder barre omstandigheden met veel regen en harde wind, maar in de luwte van het raerder bos werd er zondag 11 mei op het kaatsveld in Raerd weer gestreden om de prijzen. Voor deze d.e.l. + verl. afdelingspartij hadden zich 27 kaatsters zich opgegeven. Na een lange dag vol prachtige...Lees meer


KNKB Meisjes Afd. | 11 mei 2014

Onder barre omstandigheden met veel regen en harde wind, maar in de luwte van het raerder bos werd er zondag 11 mei op het kaatsveld in Raerd weer gestreden om de prijzen. Voor deze afdelingspartij hadden zich 16 partuur opgegeven. Na een lange dag vol prachtige wedstrijden werd de finale...Lees meer


Ledenpartij Jeugd | 4 mei 2014

Op zondag 4 mei was het de beurt aan de jeugd om de eerste ledenwedstijd van het seizoen te verkaatsen. De opkomst was groots!! Iets waar het bestuur erg blij en trots om is! We hopen dan ook dat deze trend zicht de komende wedstrijden verder positief ontwikkeld!

om 9.30 uur...Lees meer


Older Entries »