Per seizoen 2018 is Stichting Alphatrots de hoofdsponsor van K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën.

Alphatrots – “Omdat het om mensen gaat”


Stichting Alphatrots gevestigd in Sneek is al jaren landelijk actief op het gebied van het leveren van huishoudelijke hulp. Bij Alphatrots staat zowel de hulp als de cliënt centraal. We vinden het belangrijk dat het geld bedoeld voor de zorg ook daadwerkelijk aan zorg wordt besteed. Daarom houden zij de kosten laag en krijgen de hulpen eindelijk eens de waardering die ze verdienen.

Stichting Alphatrots is de enige belangenbehartiger voor huishoudelijke hulpen in Nederland. Zij geloven in de zogenoemde “gouden koppels” en garanderen dan ook een vaste hulp voor iedere cliënt en ieder traject wordt afgetrapt met een kennismakingsgesprek. Daarnaast zorgen zij altijd voor vervanging in geval van ziekte of vakantie en nemen wij zowel de hulpen als cliënten zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen. Tot slot staat het team van Alphatrots altijd klaar om antwoord te geven op alle mogelijke vragen. Weten zij het niet? Dan zoeken ze het voor u uit.

Kortom: bent u op zoek naar hulp of aan de slag als huishoudelijke hulp? Dan bent u hier aan het juist adres.

Heeft u vragen voor Stichting Alphatrots en/of heeft u interesse in hun services en dienstverlening? Vul dan het onderstaande formulier in. Stichting Alphatrots zal dan z.s.m. contact met u opnemen.