Diplomakaatsen & Kaatskamp | 15 juli 2017

Best jongens en meisjes. Het is bijna zo ver. Jullie kaatskamp komt er weer aan. Veel eerder dan normaal zodat we meer kans hebben op mooi weer.

We hebben voor jullie weer een prachtig programma bedacht. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Zaterdagmiddag 15 juli

vanaf 13.00 uur –  ontvangst

Jullie kunnen dan allemaal even je spullen in de tent zetten en een plekje zoeken waar je de nacht wilt slapen. Je mag alvast je luchtbed opblazen en je slaapzak uitrollen.

Vanaf 14.00 uur – Diplomakaatsen

Dit is het officiële deel. Na afloop krijg je een echt KNKB diploma waarin staat wat je al heel goed kunt en wat nog een beetje beter kan.

Let op! De opgave voor het diplomakaatsen en het kaatskamp zijn apart. Wil je alleen diplomakaatsen en niet blijven eten en slapen dan kan dat.

Vanaf 17.00 uur – Diplomauitreiking

Na de diplomauitreiking sturen we alle heiten en memmen weg en is het kaatsveld en de kantine helemaal voor jullie.

Vanaf 18.00 uur – Omkleden

We hebben een heel chique diner dus moet je ook in deftige kleren aan tafel verschijnen. Dus alle make-up en aftershave mee.

Vanaf 19.00 uur – Chique diner

We gaan met zijn allen aan een grote tafel heerlijk eten. Wacht maar af, dit wordt heel bijzonder.

Vanaf 21.00 uur – Iedereen slapen (grapje)

We gaan later die avond nog wel wat leuks doen. Wat? Dat is een verrassing!!

Zondagochtend 16 juli

Vanaf 07.00 uur –  wakker worden

Mag ook een beetje later, we zien wel…

Vanaf 09.00 uur – Ledenpartij

Ledenpartij voor alle categorieën. D ejeugd begint om  

Vanaf 12.00 uur – we gaan weer naar huis

Je heit en mem mogen je weer komen ophalen

Wil je meedoen!? Geef je dan uiterlijk 7 juli 2017 op voor het diplomakaatsen en/of het kaatskamp via de website. Heit of mem weet wel hoe dat moet.

Wij zien jullie heel graag op zaterdag 15 juli op het kaatsveld.

De kaatskampcommissie, Riny, Alex, Doete, Berend

Informatie voor de ouders.

  • Opgeven kan tot uiterlijk 7 juli 2017 via de website. Kosten voor deelname zijn € 10.00 per kind. De opgave voor het diplomakaatsen en het kaatskamp zijn apart. Wil je alleen diplomakaatsen en niet blijven eten en slapen dan kan dat.
  • Deze kosten zijn zo laag omdat een groep kaatsliefhebbers, de club van 100, ieder jaar een groot deel van de kosten voor zijn rekening neemt.  Zij vinden het, met de kaatsclub, belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk plezier aan het kaatsen beleven.
  • Heeft uw kind een speciaal dieet, gebruikt die medicijnen of zijn er ander “gebruiksaanwijzingen” laat ons dat vooral even duidelijke weten. Ook willen we van ieder kind graag een telefoonnummer waar we een ouder kunnen bereiken, desnoods midden in de nacht, mocht dat noodzakelijk zijn.