Beste Jeugdleden,

Het voorjaar staat weer voor de deur wat natuurlijk betekent dat er ook weer gekaatst kan worden op het sportveld van K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën. Dit jaar starten we op donderdag 14 april om 19.00 uur met de training. We trainen dit jaar in 3 groepen met 3 trainers en 2 begeleiders.

Via de onderstaande link kunnen jullie zien wie zich hebben opgegeven voor de training van dit seizoen;

Bij wie je in de groep zit en welke trainer je hebt is nog even een verassing. Dit hoor je donderdag 14 april om 19.00 uur op het sportveld in Raerd.

Competitiekaatsen

Ook dit jaar hebben we op de dinsdagavond weer een jeugdcompetitie. Dit seizoen starten we op 19 april 0m 19.00 uur.  De competitie staat dit jaar wederom onder de leiding van Alex van der Woude. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent op de dinsdagavond zodat jullie stipt om 19.00 uur los kunnen!

Via de onderstaande link kunnen jullie zien wie zich hebben opgegeven voor de competitie van dit seizoen;

Op de dinsdagavond kunnen Alex en de andere bestuursleden wel wat hulp gebruiken. Vraag je ouders of ze eens een dinsdagavond een handje willen helpen. Vele handen maken tenslotte licht werk…

Wedstrijdagenda 2016

Ben je benieuwd wanneer K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën. een wedstrijd organiseert? Klik dan op de onderstaande link om de wedstrijd agenda 2016 te downloaden.

Het bestuur van K.V. Wêz-Wis Raerd de Lege Geaën wenst jullie een plezierig en succesvol kaatsseizoen!