Ledenpartij senioren zondag 14 juli Zondag 14 juli jongstleden was al weer de 3e ledenpartij op het veld van dit seizoen. Ondanks dat we om 9.00 uur al waren gestart met de jeugd liep deze wedstrijd toch nog wat uit maar om kwart voor een konden we starten met de senioren. Tot onze spijt waren er deze dag geen dames zodat we met 2 perken konden volstaan. Er werd gekaatst in 2 poules waarbij de winnaars van deze poules het tegen elkaar op moesten nemen in de finale.

In poule A liep het partuur van Oeltsje v/d Woude en Andre v/d Staal eenvoudig naar de winst maar in poule B waren de mannen meer aan elkaar gewaagd. Jentje Zantema en Lammert Visser bogen het hoofd bij 3-5 6-6 tegen het drietal Durk Jan Zantema, Berend Raap en good old Jan Teitsma. Vervolgens moesten Jentje/Lammert tegen Jan Zantema en Wobbe Kooistra, deze partij eindigde ook op 5-3 6-6 in het voordeel van het partuur Jan Zantema. Vervolgens moest het partuur Jan Zantema tegen het partuur Durk Jan Zantema. Hierbij begon Jan Teitsma als opslager de partij met een heel wonderlijke opslagbal…. deze bal was nl bijna boven….. Deze partij ging gelijk op maar eindigde in een overwinning voor het partuur Jan Zantema.

Vanwege de spannende partijen in poule B kon er om kwart voor vijf pas begonnen worden met de finale, hierbij werd duidelijk dat de winnaar van poule A minder kruit had verschoten dan de winnaar van poule B. Op 5-5 6-2 trok het partuur van Oeltsje van der Woude en Andre van der Staal aan het langste eind.

Aan deze wedstrijd was Jan Zantema verbonden als sponsor, Jan heeft aangegeven te stoppen met zijn autoverkoopbedrijf in de loop van dit jaar en daarmee ook zijn sponsorschap te beëindigen. Jan is als sponsor 22 jaar aan ons verbonden geweest waarvan ook enige jaren als hoofdsponsor, het minste wat wij als bestuur konden doen was Jan even in het zonnetje zetten en hem te bedanken met een bloemetje. Wij zijn Jan zeer dankbaar!

Op naar de Dames 1e klas wedstrijd op zondag 28 juli!