Jeugdledenpartij 2 mei 2021

Ondanks dat heel veel activiteiten niet doorgang kunnen vinden vanwege coronabeperkende maatregelen mag de jeugd onder voorwaarden wel sporten. Aangezien onze vereniging in de bevoorrechte positie is dat wij veel jeugdleden hebben vinden wij dus als bestuur dat we er zoveel mogelijk aan moeten doen om de jeugd activiteiten aan te bieden, zo ook deze jeugdwedstrijd.

Wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd was Hein Willem Leerraar & Partners.

Ondanks de koude weersomstandigheden was hier bij de jeugd weinig van te merken, iets dikkere kleding aan maar ze waren allemaal enthousiast. Hier en daar moesten wij als bestuur nog wat onvolkomenheden wegwerken, hier en daar een bovenprop de grond in en dit was ook weer opgelost. Als bestuur moeten wij er, net zoals de jeugd, ook weer even in komen.

Om 10 uur zijn we begonnen met de jeugd tot en met de pupillen en om 11 uur begon de jeugd vanaf de pupillen. Totaal waren er 52 jeugdleden in 7 categorieën en dat is toch best veel als je bedenkt dat er toch vanwege de vakantie enkele afwezigen waren.

Rond de klok van half een konden we de eerste prijzen uitreiken, de prijzen waren als volgt verdeeld:

Beginners:

– 1e pr Kobus Nap.

– 2e pr Jarn Herder

Kabouters:

– 1e pr Else v/d Meer en Isa v/d Woude

Welpenmeisjes:

– 1e pr Jessy Sterk en Ilva Los

– 2e pr Marije Punter

– 1e pr verl.ronde Liv Los en Tjarda Tijsma

Welpenjongens:

– 1e pr Kyran Talsma en Bram Zandberg

– 2e pr Brent v/d Wal en Sverre Veenstra

Pupillenjongens:

– 1e pr Jelke Veldhuis

– 2e pr Jurre Duizendstra

Nadat de prijzen bij de jongste kanonnen waren uitgereikt en deze huiswaarts keerden waren de oudere categorieën nog aan het kaatsen. Bij deze oudere jeugd kaatsen de trainers in opleiding voor onze jongste jeugd en daar zijn wij als vereniging zeer blij mee want hier kunnen wij niet zonder. Trots en blij zijn we ook dat ze ook altijd bereid zijn om ons bij te staan op de donderdagavond tijdens het competitiekaatsen van de jongste categorieën waarbij begeleiding bij elk perk toch wel belangrijk is en waarbij ze ons als bestuur ontzorgen.

Hier konden rond we de klok van 15:00 uur de prijzen ook uitreiken. De uitslag was als volgt:

Schoolmeisjes:

– 1e pr Marrit de Groot en Rixt Punter

– 2e pr Ilse Kooistra en Alissa Verhoef

Jongens/Meisjes:

– 1e pr Jens Kooistra en Janna Veldhuis

– 2e pr Jelmer Foppe Drijfhout en Nina v/d Meer

Tot slot willen we alle vrijwilligers bedanken die meegeholpen hebben bij de organisatie van deze eerste wedstrijd van dit seizoen en waarbij de kransen er weer fantastisch uitzagen.