KNKB Jongens afdelingspartij met opstap zaterdag 8 augustus

Onze wedstrijdagenda van dit jaar, voor wat betreft KNKB partijen, was zo gepland dat de KNKB partijen in mei en juni zouden plaatsvinden. Aangezien door de corona er geen wedstrijden plaatsvonden hadden wij als vereniging besloten om ons in te zetten voor het completeren van de wedstrijdlijst die nog kon plaatsvinden in de resterende maanden van dit seizoen.

Dit resulteerde in een jongens afdelingspartij met opstap. Deze partij werd mede mogelijk gemaakt door de volgende trouwe sponsoren die ons een warm hart toe dragen: “Herre Dijkstra Taxaties” en “Veldhuis allround installateurs”.

Vanwege het warme weer is in de week voorafgaand aan de partij besloten om een uur eerder te beginnen. ’S Ochtends zat het tempo redelijk in de partijen maar naarmate de dag vorderde nam het tempo af, ook niet zo verwonderlijk bij een temperatuur van achterin de 30 graden. Respect voor de mannen die in het veld stonden en hun partij afwerkten, maar ook voor de scheidsrechters en vrijwilligers die ons bij stonden.

De finales konden rond de klok van vier uur aanvangen. De laatste bal werd om tien over vijf geslagen, waarna de prijsuitreiking vlot plaats kon vinden.

Kaatsers, sponsoren en natuurlijk alle vrijwilligers, bedankt voor het slagen van deze mooie kaatsdag!