Op zondag 4 mei was het de beurt aan de jeugd om de eerste ledenwedstijd van het seizoen te verkaatsen. De opkomst was groots!! Iets waar het bestuur erg blij en trots om is! We hopen dan ook dat deze trend zicht de komende wedstrijden verder positief ontwikkeld!

om 9.30 uur stonden de eerste kinderen te dringen om de inleg te betalen en waren ze allemaal ontzettend nieuwsgierig met wie ze deze dag zouden kaatsen. Nadat alle kinderen aanwezig werden kon er gekaatst worden. Alle kinderen starten vol enthousiasme en al snel was het een levendige en gezellige boel op het kaatsveld van Raerd.

Mede dankzij de inzet van ouders werd er leuk en plezierig gekaatst en waren de eerste omlopen snel achter de rug. De kinderen moesten vandaag allemaal achter de gele opslag weg opslaan zodat het bestuur kon zien wie van de kinderen er voor onze club konden uitkomen voor de federatie afdelingwedstrijden. Het bestuur heeft hier een goed beeld van gekregen. Binnenkort kunnen de geselecteerde kinderen een uitnodiging verwachten…

Na 3 omlopen leuk, spannend en sportief kaatsen kon de balans opgemaakt worden van deze eerste ledenwedstrijd die gesponsord werd door Sponsor van deze partij: T. de Wolff & Maatschap H.A. Haringsma en A. Haringsma-Van der Velde.

De Uitslag

Welpenmeisjes
1. Sanne van Vilsteren
Marrit de Groot

2. Sigrid Timersma
Ise Meckes

Welpenjongens
1. Sybrand Veldhuis
Tymo Duizendstra

2. Henk Veenstra
Daan Kooistra

Pupillenmeisjes / Schoolmeisjes
1. Arendje Terpstra
Tara van der Meulen
Sita Olivier

2. Jidau Postma
Tessa Venema

Pupillenjongens
1. Sander van der Velde
Sietse de Jong

2. Rense Sikkema
Redmer Veldhuis

Schooljongens
1. Niels van Vilsteren
Johannes Stavinga

2. Jesse van der Velde
Rinse van der Hem

Invalid Displayed Gallery