Op zaterdag 2 mei stond de tweede leden wedstrijd van het seizoen 2015 op de agenda. De partij werd net zoals vorig seizoen op zaterdagmiddag verkaatst. Dit jaar was de opgaven in vergelijking met vorig seizoen verdubbeld! Er stonden 7 parturen van 3 kaatsers op de lijst! Dit hadden 8 parturen kunnen zijn maar helaas waren er 2 kaatsers ziek en was er 1 verhinderd!

Onder het toeziend oog van een waterig zonnetje en een striemend koude wind weer om 16.00 uur door de senioren uiteengezet met kaatsen. Enkele leden hadden al een paar ballen geslagen dit seizoen tijdens het competitiekaatsen en hadden dan ook alweer snel te slag te pakken.  Andere leden hadden meer moeite om de slag te vinden maar uiteindelijk had een ieder het vizier weer op scherp! Dat er in de winterperiode door enkele leden fanatiek gebadmintond word is ook duidelijk merkbaar. Het lijkt wel of de knietjes en de heupen met de jaren soepeler worden.

Gelukkig wist het publiek op de namiddag ook het kaatsveld te vinden waardoor bij de eerste wedstrijden een gezellige sfeer heerste op het Kaatsveld. De Raerderroeken deden daarbij ook weer een duid in het zakje. De tribunes in het Raerderbosk worden elk jaar voller.

Na de eerste omloop kwamen onder het genot van een drankje de dikke, en blauwe handen op tafel en werd en door enkelen gesteund en gekreund. Als snel werd de tweede en derde omloop verkaatst en kon rond de klok van 8 uur de finale gekaatst worden.

Om +/- 21.oo uur werden de laatste ballen geslagen en konden vervolgens de prijzen worden uitgereikt.

De wedstrijd werd gesponsord door Errit Vleer Verbouw en meer….. en Siesoo Haarmode

De uitslag

1. Wobbe Peter Kooistra
Koos de Vries
Jan teitsma

2. Fokko Kooistra
Lammert Visser
Jan Zantema

Invalid Displayed Gallery