Op zondag 3 mei was het de beurt aan de jeugd om de eerste ledenwedstijd van het seizoen te verkaatsen. De opkomst viel in vergelijking met vorig seizoen iets wat tegen. We hopen dan ook dat we de komende wedstrijden wat meer jeugdleden op het veld mogen verwelkomen.

om 8.30 uur stonden de eerste kinderen te dringen om de inleg te betalen en waren ze allemaal ontzettend nieuwsgierig met wie ze deze dag zouden kaatsen. Nadat alle kinderen aanwezig waren en de wedstrijdkaarten van Sjirk hadden ontvangen kon er gekaatst worden. Alle kinderen starten vol enthousiasme en al snel was het een levendige en gezellige boel op het kaatsveld van Raerd.

Er werd leuk en plezierig gekaatst en de eerste omlopen waren dan ook snel achter de rug. De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en deden hun uiterste best om allemaal bij de KNKB opslag afstand weg te slaan. De gele (ledenwedstrijden) of blauwe (ledenwedstrijden en federatie) kaart moest en zal natuurlijk zo snel mogelijk ingewisseld worden voor een groene kaart zodat er aan KNKB wedstrijden mee gedaan mag worden.

Na 3 omlopen leuk, spannend en sportief kaatsen kon de balans opgemaakt worden van deze eerste ledenwedstrijd die gesponsord werd door Sponsor van deze partij: Hein-Willem Leeraar en Partners.

De Uitslag

Welpenmeisjes
1. Ilse Kooistra
Sanne Sikkema

2. Nina van der Meer
Renske Wiarda

Welpenjongens
1. Sybrand Veldhuis
Daan Kooistra

2. Tymo Duizendstra
Sjoerd van der Hem

Pupillenmeisjes / Schoolmeisjes
1. Redmer Veldhuis
Djoeke Olivier

2. Sanne van Vilsteren
Nynke van der Velde

Schooljongens
1. Sander van der Velde
Jouke Sikkema

2. Rinse van der Hem
Lizzy Strik

Invalid Displayed Gallery